top of page

„Villámgyors” almás-mákos süti

Magában, lekvárral vagy pudinggal is finom...

A Hegyaljai Boszorkánykonyha receptje

  • Facebook - Grey Circle

Elkészítés:

 

A hozzávalókat az alma kivételével összekeverjük, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. 
A megmosott almát héjastól vékonyan felszeleteljük, és a tészta tetejére szórjuk. 
180 °C-ra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük, rácsra emelve hagyjuk kihűlni. 

almas-makos suti_Hegyaljai Boszorkanykon

Hozzávalók:

1 bögre (BL55) finomliszt
1 bögre darált mák
Fél csomag sütőpor 
1 bögre cukor
1 bögre tej
1 tojás 
1 alma

Hegyaljai Boszorkánykonyha

bottom of page