top of page

MALMOK

Az ország középső régiójában elhelyezkedő, eltérő adottságokkal rendelkező malomüzemeink lehetővé teszik, hogy bel- és külföldi partnereinket egyaránt rugalmasan, hatékonyan és rövid határidővel ki tudjuk szolgálni rendkívül széles termékpalettánkról.

aszod

2170 Aszód, Malom köz 7.

Budapesttől mintegy negyven kilométerre, az M3-as autópálya mellett található cégünk aszódi malomüzeme. Nagy hagyományokkal rendelkező malmunk mindig törekedett arra, hogy a környék gazdasági életében vezető szerepet töltsön be.

A malom őrlőkapacitása 90 tonna/nap és fontos szerepe van a környék pékségeinek ömlesztett és zsákos lisztellátásában. Rétes- és tésztalisztje kedvelt a tésztagyártók körében. Az üzem egyik közkedvelt specialitása az extra sikértartalmú búzaliszt, mely jó nyújthatósági tulajdonságai miatt különösen ajánlott rétes-, pizza- és piskóta-tésztákhoz.

kunszent

6090 Kunszentmiklós, Gőzmalom u. 1.

Budapesttől kb. hatvan kilométerre, az 51-es főút vonalán, a Kunszentmiklós-Tass főútvonalon van cégünk kunszentmiklósi malomüzeme.

Kunszentmiklóson évszázados hagyománnyal rendelkező malmunk jelenlegi őrlőkapacitása 66 tonna/nap. Az üzem hagyományos lisztjei mellett speciális termékek széles skáláját is gyártja. Feldolgozunk búzát, tönkölybúzát, rozst valamint ezen alapanyagok BIO változatait is. Termékeink között megtalálhatóak a teljeskiőrlésű lisztek, diabetikus készítmények, étkezési korpák. Ömlesztett, zsákos és 1 kg-os tasakos kiszerelésben vásárolhatják meg termékeinket.

ocsa

2364 Ócsa, Pesti úti major 1.

bottom of page